Mijn favorieten

Residence Vastgoed: huren en verhuren van vastgoed

Huren en verhuren zijn zeer brede begrippen en er komt veel bij kijken. Gelukkig regelt Residence Vastgoed voor u al deze facetten. Professioneel en gedegen advies waar u direct concreet mee aan de slag kunt. Wij zoeken en vinden voor u betrouwbare huurders tegen de best mogelijke condities, waardoor u leegstand minimaliseert en uw rendement maximaliseert.
 

No cure, no pay werkwijze

Wij verdienen alleen op het moment dat wij voor u huurpenningen incasseren. Gezien onze no cure, no pay werkwijze is leegstand voor beide partijen uiteraard niet gewenst. Door de grondige screening door Residence Vastgoed bij een onafhankelijke externe organisatie bent u altijd gegarandeerd van een betrouwbare huurder. Veel huurders hebben andere ideeën met uw vastgoed dan waarvoor het is bedoeld, namelijk een fatsoenlijk gebruik. Wij kijken naar de lange termijn relatie en willen u altijd behoeden voordat het te laat is. 
 

Excellente bezettingsgraad

We werken nauw samen met meerdere verhuurmakelaars. Door deze samenwerking bundelen we onze beheerexpertise met het marktgevoel van de makelaar. Dit resulteert in een excellente bezettingsgraad van de panden waar wij het beheer voor verzorgen. 

Meer weten?
Neem gerust contact op met Residence Vastgoed.
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring