Mijn favorieten

Residence Vastgoed: advies voor een langdurige relatie

De Financieel Adviseurs en Verzekeringsadviseurs van Residence Vastgoed inventariseren met u uw financiële wensen, de risico’s die u loopt of bereid bent te lopen en bieden u altijd een verzekeringsadvies gericht op een langdurige relatie. 
 

Residence Vastgoed: renderend samenwerken

Wij onderhouden deze relatie door op proactieve wijze aandacht en toegevoegde waarde te bieden. Al onze disciplines binnen Residence Vastgoed werken daarbij samen en attenderen elkaar op kansen en risico’s die voor uw situatie relevant zijn.
 

Residence Vastgoed: adviseur én bemiddelaar

Op gebied van zowel verzekeringen als hypotheken zijn wij adviseur én bemiddelaar. Wij zetten alle voorwaarden en tarieven van vrijwel alle verzekeraars en geldverstrekkers voor u op een rij en kiezen met u voor de beste oplossing. Uw belang en de hoogste kwaliteit van het advies staan hierbij altijd voorop. Een eerste oriënterend gesprek is uiteraard gratis. Wij informeren u open en transparant over onze dienstverlening en de kosten die wij hiervoor in rekening gaan brengen.
   

Voor uw gemak alles onder één dak!

Residence Vastgoed is uw onafhankelijk tussenpersoon zowel voor hypotheken als verzekeringen. Wij werken met gecertificeerde adviseurs en medewerkers

Meer weten?
Neem gerust contact op met Residence Vastgoed.

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring