Mijn favorieten

Beheer

Het dagelijkse beheer van uw panden hevelt u moeiteloos en zorgeloos over naar Residence Vastgoed. Wij zijn uw betrouwbare partner in vastgoedmanagement. Wij maken het verschil met praktisch, persoonlijk en professioneel beheer van al uw vastgoed. Als opdrachtgever heeft u bij ons één vast aanspreekpunt voor al uw vragen en wensen. U ontvangt maandelijks een helder overzicht van alle actuele zaken rondom ons beheer van uw vastgoed.
 

Wel de lusten, niet de lasten

Residence Vastgoed is dé ideale optie voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers en kleine institutionele beleggers die wel de lusten maar niet de lasten van hun vastgoed willen hebben. Klantbelang en klanttevredenheid staan bij ons 24/7 voorop. U kunt altijd rekenen op deskundig en eerlijk advies. Wij kennen onze klanten en hun wensen.
 

Persoonlijk, direct en zonder omhaal

Onze aanpak is persoonlijk, direct en dus zonder omhaal. Residence Vastgoed neemt u de lasten uit handen, houden de huurders van uw pand tevreden en minimaliseren leegstand van uw vastgoed door actief potentiële huurders te vinden.
 

Residence Vastgoed schakelt u precies in zoals het ú schikt

Wij bieden u alle relevante diensten voor een volledig vastgoedbeheer of een deel daarvan. Om precies te zijn: financieel, administratief, technisch en commercieel beheer van uw woning of bedrijfspand. Residence Vastgoed schakelt u dus precies in zoals het ú schikt. Vrijheid blijheid, is ons devies.
 

Onze dienstverlening bestaat uit;
 

  • Administratief beheer;
  • Commercieel beheer;
  • Financieel beheer;
  • Technisch beheer.

Het beheren van vastgoed is complex. Waarom zou u het zelf doen?

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring