Mijn favorieten

Taxeren, kopen en verkopen vastgoed met Residence Vastgoed

Met de aan- en verkoop van bijzonder onroerend goed is een moment van bezinning gemoeid. Er wordt een waarde gekoppeld aan iets waarvan soms de oorsprong alleen al van onschatbare waarde is. Een grachtenpand dat transformeerde van pakhuis, armenhuis, politiepost, naar woning voor welgestelden. Of een zelf ontworpen villa tegen het decor van eeuwenoude bossen. Die geschiedenis zetten we samen voort. Door die historie te begrijpen, te waarderen en te koesteren. Kijken naar de toekomst geeft een vleugje onbestendigheid, dat vervolgens plaatsmaakt voor de vreugdevolle verwachting van een nieuw begin. Dat begin start u samen met Residence Vastgoed.

 

Residence Vastgoed: bekend met bijzonder vastgoed

Nederland biedt een keur aan bijzondere woningen, landhuizen, villa’s, boerderijen en landerijen. Stuk voor stuk exceptioneel door de geschiedenis, bouwstijl of simpelweg omdat ze kolossaal, markant of buitengewoon zijn. Dit opmerkelijk onroerend goed verdient bijzondere aandacht bij taxatie, verkoop of aankoop. Aandacht die we geven op onze ongeëvenaarde wijze; met specialistische kennis, veel ervaring en veel passie. 
 

Ook financieel advies

Aanvullend en aansluitend bieden we financieel advies, waarbij we u bijstaan op het gebied van hypotheken, verzekeringen en leningen. Kortom, uw persoonlijke en zakelijke inkomens- en vermogenspositie. Het team van Residence Vastgoed is geslaagd als u zorgeloos kunt genieten van uw aankoop, verkoop of financiële positie.

 

Residence Vastgoed maakt het verschil met kopen en verkopen:

  • Landelijke naamsbekendheid.
  • Regionale inzet met landelijk bereik.
  • Groot zoekersbestand met een focus op zoekers uit het westen.
  • Ruim aanbod in het luxe segment.
  • Ontzorging van het complete traject van aan- tot verkoop.
  • Ook specialist in landgoederen, kastelen, cultureel erfgoed, rijksmonumenten en het ontwikkelen van ruimte-voor-ruimte.

Meer weten?
Neem gerust contact op met Residence Vastgoed.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring